Το γραφείο παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

H ατομική ανάλυση διαρκεί μία ώρα και η συχνότητα της είναι μία φορά την εβδομάδα ή το δεκαπενθήμερο και πραγματοποιείται συγκεκριμένη μέρα και ώρα εκτός εορτών, διακοπών και αργιών.

Ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες μπορεί να προκύψουν συναντήσεις και 2 φορές την εβδομάδα για το αρχικό κυρίως χρονικό διάστημα .

Συζητούνται ελεύθερα ότι θέματα προκύψουν και επιθυμεί ο θεραπευόμενος να αναφέρει.

H ομαδική ανάλυση διαρκεί μιάμιση ώρα και η συχνότητα της είναι μία φορά την εβδομάδα και πραγματοποιείται συγκεκριμένη μέρα και ώρα εκτός εορτών, διακοπών και αργιών.

Συζητούνται ελεύθερα ότι θέματα προκύψουν και συμμετέχει στη συζήτηση όποιος και όταν επιθυμεί να εκφράσει κάτι.

Μπορεί κάποιος να συμμετέχει τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συνεδρίες την ίδια χρονική περίοδο.

H διάρκεια αυτών των ομάδων είναι μιάμιση ώρα και η συχνότητα της είναι μία φορά την εβδομάδα και πραγματοποιείται συγκεκριμένη μέρα και ώρα εκτός εορτών, διακοπών και αργιών.

Το πρώτο τέταρτο συζητούνται ελεύθερα ότι θέματα προκύψουν, τα επόμενα τρία τέταρτα ασχολούμαστε αποκλειστικά με το αντικείμενο (ψυχόδραμα, μουσική, ζωγραφική κτλ) και το επόμενο μισάωρο εκφραζόμαστε ελεύθερα εφόσον το επιθυμούμε για το πώς νιώσαμε κατά τη διάρκεια του αντικειμένου αλλά και στο εδώ και το τώρα.

Μπορεί κάποιος να συμμετέχει τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συνεδρίες με αντικείμενο την ίδια χρονική περίοδο.

Είναι ακριβώς όπως η ατομική ανάλυση αλλά μέσω υπολογιστή προκειμένου να εξυπηρετήσει άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν αλλά επιθυμούν να συμμετέχουν.

Διαρκεί και αυτή μία ώρα και η συχνότητα της είναι μία συγκεκριμένη φορά την εβδομάδα  και πραγματοποιείται συγκεκριμένη μέρα και ώρα εκτός εορτών, διακοπών και αργιών.

Ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες μπορεί να προκύψουν συναντήσεις και 2 φορές την εβδομάδα  για το αρχικό κυρίως χρονικό διάστημα που κάποιος  μπορεί να είναι στο εξωτερικό ή προσφάτως έχει μετακομίσει στην επαρχία.

Συζητούνται επίσης ελεύθερα ότι θέματα προκύψουν και επιθυμεί ο θεραπευόμενος να αναφέρει.

Το γραφείο βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον ηλεκτρικό σταθμό Νέου Ηρακλείου και είναι εύκολα προσβάσιμο από γειτονικές περιοχές όπως είναι το Μαρούσι, η Νέα Ιωνία, η Πεύκη, η Λυκόβρυση, η Κηφισιά, το Γαλάτσι, η Μεταμόρφωση και η Φιλαδέλφεια αλλά και το Χαλάνδρι, η Αλσούπολη και η Καλογρέζα και γενικότερα τα βόρεια προάστια.

Για επικοινωνία και ραντεβού καλέστε στο 211-40 87 884 και 693-68 86 280.