Κανείς δε μπορεί να αλλάξει κανέναν
Όλοι όμως μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που θέλει..
Η θέληση είναι αυτή που κινεί τα νήματα. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο για μία εσωτερική αλλαγή από τη θέληση του ίδιου του ατόμου να αλλάξει.
Η δύναμη της θέλησης είναι τεράστια και στο τέλος δικαιώνεται. Είναι αυτή που πραγματώνει και τη μοίρα του ανθρώπου στη ζωή .
» Λαχτάρα, χαρά και υπέρβαση μαζί,
του πεπρωμένου ύστατη στιγμή,
την ώρα που η θέληση διαβεί
της μοίρας τα σοκάκια ζωντανή»
Τις περισσότερες φορές τα άτομα που έχουν ισχυρότερο κίνητρο στη ψυχοθεραπευτική διαδικασία είναι αυτά που έχουν υποφέρει πάρα πολύ στη ζωή τους .
Όσο πιο πολύ υποφέρει κάποιος σε κάποιο λειτουργικό κομμάτι της καθημερινότητας του τόσο πιο ισχυρό κίνητρο έχει για αλλαγή.
Μάλιστα παρατηρείται ότι αρκετοί συνάνθρωποι μας επιλέγουν «ασυνείδητα» να πιάσουν «πάτο» στην καθημερινότητα και στην ζωή τους προκειμένου να αναγκαστούν να ζητήσουν συναισθηματική βοήθεια που κάτω από άλλες συνθήκες δε θα τολμούσαν. Έτσι ξεκινάνε την ψυχοθεραπεία..
Υπ’αυτές τις συνθήκες, ο «πάτος» ενός ανθρώπου είναι και η λύση για την επιτυχία του!
Καμία ασθένεια-αρρώστια-δυσκολία κτλ δεν έρχεται ακάλεστη..Μάλιστα συνοδεύεται από ένα ασυνείδητο μήνυμα το οποίο αν δε ληφθεί υπόψη εγκαίρως οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη ασθένεια και δυσκολία μέχρι να αναγκαστεί το άτομο που υποφέρει να το συνειδητοποιήσει και να εργαστεί προκειμένου να το αλλάξει .
«Ο άνθρωπος πραγματώνεται μόνο όταν αποκτήσει επίγνωση του ασυνειδήτου του» Κάρλ Γιούνγκ

Watch Ring’s (2017) Full Movie Online Streaming Online and Download